η εταιρεια μασ

Καλωσορίσατε στην Social Branding Services. H εταιρεία Social παρέχει υπηρεσίες marketing & ψηφιακού (digital) marketing σε όλη την Κύπρο. Στόχος μας δεν είναι η απλή παροχή υπηρεσιών marketing, αλλά η δημιουργία αποτελεσματικών λύσεων marketing, με βασικό γνώμονα τις ανάγκες που δημιουργούνται καθημερινά τόσο στους πελάτες μας όσο και στην αγορά.

Η ομάδα μας αποτελείται από άτομα εξειδικευμένα στο marketing με πάθος για αυτό που κάνουν και εμπειρία σε διαφορετικούς τομείς. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις ανάλογα με την ανάγκη που προκύπτει κάθε φορά. Δημιουργούμε σχέδιο marketing, αναλαμβάνουμε την διενέργεια έρευνας αγοράς για τον πελάτη μας, δημιουργούμε branding προϊόντων ή υπηρεσιών, αναλαμβάνουμε την προώθηση του προϊόντος ή της υπηρεσίας μέσα από όλα τα κανάλια προβολής (ραδιοφωνική, έντυπη και διαδικτυακή προβολή). 

Επίσης η εταιρεία Social αναλαμβάνει την δημιουργία και την βελτίωση του διαδικτυακού προφίλ της επιχείρησης σας, μέσα από την βελτιστοποίηση του περιεχομένου στις μηχανές αναζήτησης (SEO), την διαχείριση των Social Media Pages (Social Media Management), καθώς και την δημιουργία περιεχομένου (Content Creation).

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ

Η συνέπεια είναι κάτι που χαρακτηρίζει την εταιρεία μας. Εργαζόμαστε αυστηρά με συγκεκριμένο αριθμό πελατών, ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Οι ενέργειες οι οποίες εκτελούνται, είναι πιστές στα πλαίσια των όσων έχουν συμφωνηθεί με τον πελάτη μας και αναπροσαρμόζονται όπου μας ζητηθεί. Τα χρονοδιάγραμμα μας  ακολουθούνται πιστά και πάντα σε συνεννόηση με τον πελάτη μας.

Η εγγύηση για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας δίνεται γραπτώς, ενώ υπάρχει αμεσότητα στην σχέση μεταξύ εταιρείας και πελάτη, με στόχο την ταχύτερη δυνατή επίλυση οποιασδήποτε απορίας και την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Μέσα από την πολυετή εμπειρία των ατόμων που απαρτίζουν την ομάδα μας και την γνώση της αγοράς της Κύπρου, η εταιρεία Social είναι σε θέση να σας προτείνει λύσεις που δύσκολα θα βρείτε αλλού, ενώ όσον αφορά τις τιμές των υπηρεσιών που παρέχουμε, είναι από τις πλέον ανταγωνιστικές στην Κύπρο. 

Έχετε ένα όραμα.
Έχουμε μια ομάδα για να σας πάει εκεί.